Over
Joshua marketing

Joshua marketing is een eenmanszaak die begonnen is na jarenlange SEO ervaring bij online marketing bureaus en webshops. Ik merkte vanuit mijn functie bij een groot online marketing bureau dat de klant niet de aandacht kreeg die hij of zij verdiende. Dit wil ik anders gaan doen door jou op één te zetten en alle aandacht te geven die jij verdiend.

Mijn verhaal

Ik vind het belangrijk dat wij altijd eerlijk, realistisch en open zullen zijn over wat ik voor jou kan betekenen en voor jouw groei mogelijkheden.

Om tot een succesvolle samenwerking te komen is het belangrijk om elkaar te leren kennen. We beginnen daarom met een kick-off. In deze kick-off bespreken we de huidige situatie en waar wij gezamenlijk naartoe willen groeien.

Om deze groei te realiseren is het belangrijk om de website goed in beeld te brengen. Omdat elke SEO campagne maatwerk is, doe ik dit doormiddel van verschillende analyses die ik in huis hebben.

Wil jij alles op het gebied van online marketing zoals SEA, conversie optimalisatie of een geheel nieuwe website? Dat kan, want ik werk met top partners waardoor wij alles kunnen aanbieden wat jij wilt!

3 redenen
waarom je voor
Joshua marketing

kiest

De aandacht die jij verdient

Joshua marketing is een eenmanszaak die begonnen is na jarenlange SEO ervaring bij online marketing bureaus en webshops. Ik merkte vanuit mijn functie bij een groot online marketing bureau dat de klant niet de aandacht kreeg die hij of zij verdiende. Dit wil ik anders gaan doen door jou op één te zetten en alle aandacht te geven die jij verdiend

Maandelijks opzegbaar

De zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar! Dit zorgt voor veel vrijheid waardoor je zit bij ons nooit ergens aan vast zit

Betrouwbaar en transparant

Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden. Elke maand krijg jij een rapportage en zijn de werkzaamheden altijd inzichtelijk. Daarnaast zijn wij elke dag bereikbaar

Cases
Behaalde resultaten

BandenConcurrent is online de grootste online banden aanbeider van Nederland.  BandenConcurrent onderscheid zich door de laagste prijs, supersnelle levering, gratis verzending en montage in de buurt. Hierdoor beoordelen klanten BandenConcurrent met een 9.2 uit 27.000 beoordelingen en beveelt 99% BandenConcurrent aan. Inmiddels heeft BandenConcurrent al 627.000+ tevreden klanten.

Sinds 2018 zijn wij bezig met zoekmachine optimalisatie voor BandenConcurrent

Groei +1311%

Plek 6 Deloitte Technology Fast 50 2018

Top 3 posities

Meer dan 4000 zoekwoorden in de top 3

Top 1 posities

139 nummer 1 posities met een maandelijks zoekvolume van 99.000

Hoe hebben wij
deze groei gerealiseerd?

In 2018 zijn we gestart met het optimaliseren van BandenConcurrent. Er moest veel gebeuren om de concurrenten zoals kwikfit en profile voorbij te streven in de organische zoekresultaten van Google. 

We hebben hiervoor een algehele SEO strategie uitgevoerd. Als eerst hebben wij on-page de website geoptimaliseerd. Daarnaast moest de autoriteit van de website omhoog. Dit hebben wij gedaan doormiddel van een Linkbuilding strategie. 

Technische hebben wij de website verbeterd waardoor de sitespeed omhoog is gegaan en er geen technische fouten meer live stonden op de website. 

Om zoekvolume te creeeren hebben wij landingspagina’s toegevoegd en daarop autoriteit opgebouwd waardoor het aantal top posities enorm is gestegen. En daardoor het verkeer en de omzet. 

Wil jij jouw bedrijf ook
laten groeien?

Neem dan contact met ons op en krijg binnen twee dagen inzicht in de kansen van SEO voor jouw bedrijf

Opdrachtgevers

Onze klanten beoordelen ons met een: 5/5
5/5
Contact
Onze klanten beoordelen ons met een: 5/5
5/5

Gratis SEO review

Krijg inzicht in de kansen van SEO voor je organisatie

Gratis SEO review

Meer bezoekers? Meer omzet? Vraag dan de gratis SEO review aan

20% Korting

meer bezoekers?Meer omzet?

Contact

Heb jij een vraag?

KvK:   78298946
BTW: NL003316163B51