Technische SEO

Joshua marketing heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grote autoriteit op het gebied van  technische SEO. De techniek is een zeer belangrijk onderdeel voor zoekmachine optimalisatie. 

De technische analyse begint met het dieper onderzoeken naar verbeterpunten op jouw website. Zonder een technische goede website zullen andere SEO werkzaamheden minder goede resultaten opleveren. Zie het als de fundering waarop je het huis bouwt.

Waarom een technische SEO review?

Gratis linkbuilding review ter waarde van € 260,-

Binnen twee dagen ontvang je het resultaat

90% die wij analyseren loopt omzet mis

Gratis technische SEO review

Krijg inzicht in de kansen van technische SEO voor je organisatie

Technische SEO

Technische SEO
Startpunt SEO traject

Elk SEO traject zou moeten beginnen met een technische SEO check. Een website die technisch goed is geoptimaliseerd krijgt namelijk hogere posities in de zoekresultaten van Google. 

Technische issues  zoals 404 meldingen, een trage laadtijd of verkeerd gebruik van redirects, zorgen ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van jouw website niet optimaal is. 

Google straft dit af door jouw website lager te tonen in de Google zoekresultaten.

Hierdoor heb je een valse start van het SEO traject en leveren andere SEO werkzaamheden zoals on-page optimalisatie en linkbuilding mindere resultaten op. Met een technische goed geoptimaliseerde website sta je dus met 1-0 voor. 

Wat is
Technische SEO

Bij technische zoekmachine optimalisatie draait het om het optimaliseren van de techniek achter jouw website. Deze technische aspecten worden ook wel ranking factoren genoemd en zijn van invloed op de online vindbaarheid van jouw website.

Door deze factoren te optimaliseren wordt de online vindbaarheid van jouw website vergroot in de zoekmachines. In totaal hanteren zoekmachines ongeveer 200 factoren die de positie van een website in de zoekmachine bepaalt. Google bepaald deze posities doormiddel van een algoritme. 

Voordat een webpagina wordt opgenomen in de zoekresultaten van Google wordt deze geïndexeerd. Zoekmachines indexeren webpagina’s door middel van robots/spiders, dit zijn geautomatiseerde programma’s die websites scrapen om vervolgens nuttige informatie uit deze pagina’s te halen. Hierdoor weet Google waar jouw website over gaat en kan het gekoppeld worden aan bepaalde zoekresultaten.

Technishe SEO verbeterpunten

HTTPS implementatie

Redirect chains

Internationale targeting

Laadsnelheid optimalisatie

Structured data

Robots.txt

XML sitemaps

Crawlbudget

Gebruiksvriendelijkheid SEO
Laadsnelheid

De snelheid waarmee webpagina’s worden geladen is een factor in het ranking algoritme van Google. Het doel van Google is om mensen snel te voorzien van relevante pagina ́s en wanneer een website traag laadt en ze deze via Google hebben gevonden dan koppelen gebruikers dit al snel aan het gebruiks(on)gemak van Google en de kwaliteit van de zoekresultaten. 

Een pagina die snel laadt heeft bij Google een streepje voor op de websites die traag laden. Bovendien zorgt een langzame website voor een slechte gebruikservaring en zullen bezoekers onverrichter zake snel een website weer verlaten. Dit zorgt voor een verhoging van het bounce percentage en is hiermee dus van invloed op de positie.

Kan ik je helpen
met een technisch SEO advies?

Doe nu een website scan en ontvang een review waarbij alle kansen van SEO voor jouw in kaart worden gebracht! 

Samenwerken met Joshua marketing

SEO strategie gericht op jouw doelgroep

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit

Profiteer van onze online marketing ervaring

3 redenen
waarom je voor
Joshua marketing

kiest

3 redenen
waarom
Joshua marketing

De aandacht die jij verdient

Joshua marketing is een eenmanszaak die begonnen is na jarenlange SEO ervaring bij online marketing bureaus en webshops. Ik merkte vanuit mijn functie bij een groot online marketing bureau dat de klant niet de aandacht kreeg die hij of zij verdiende. Dit wil ik anders gaan doen door jou op één te zetten en alle aandacht te geven die jij verdiend

Maandelijks opzegbaar

De zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zijn altijd maandelijks opzegbaar! Dit zorgt voor veel vrijheid waardoor je zit bij ons nooit ergens aan vast zit

Betrouwbaar en transparant

Wij zijn altijd transparant in onze werkzaamheden. Elke maand krijg jij een rapportage en zijn de werkzaamheden altijd inzichtelijk. Daarnaast zijn wij elke dag bereikbaar

Opdrachtgevers

Onze klanten beoordelen ons met een: 5/5
5/5
Contact
Onze klanten beoordelen ons met een: 5/5
5/5

Gratis SEO review

Krijg inzicht in de kansen van SEO voor je organisatie

Gratis SEO review

Meer bezoekers? Meer omzet? Vraag dan de gratis SEO review aan

20% Korting

meer bezoekers?Meer omzet?

Contact

Heb jij een vraag?

KvK:   78298946
BTW: NL003316163B51